Home

Dragi miri,
În contextul epidemiei de coronavirus si a măsurilor luate de autorități pentru a limita răspândirea acestei epidemii, toate evenimentele din perioada imediat următoare ce presupun adunări umane au fost interzise.
Suntem conștienți că aceste măsuri ar putea fi prelungite pentru o perioadă mai lungă de timp, existând posibilitatea ca desfășurarea nunților -în special a celor de la început de sezon- să fie afectată.
În cazul în care ați semnat un contract cu noi pentru o nuntă din acest an și doriți să reprogramați data inițială, ne puteți contacta pentru disponibilitate și pentru a găsi împreună o soluție pentru ca impactul asupra reprogramării nunții voastre să fie minim.
Vă stăm la dispoziție la telefon 0745651019 (persoană de contact Silviu Bunea), prin email la contact @ trupapolicrom.ro sau prin intermediul mesageriei private pe această pagină.
Suntem alături de voi.
Trupa Policrom

Nunţi sau petreceri private de orice fel. Sunt evenimente care, pentru a fi considerate reuşite, au nevoie de muzică bună. Iar la acest capitol, cea mai bună alegere este, fără îndoială, muzica LIVE.  Vă oferim un repertoriu 100% live, potrivit pentru orice tip de eveniment- coveruri care acoperă un spectru muzical variat, de la vals la reggae sau de la pop-dance până la rock. Repertoriul nostru include atât piese româneşti cât şi internaţionale. Showuri complete, de la momente pline de feeling până la o atmosferă energică, asemănătoare cu cea a unui concert. Ne place enorm ceea ce facem, iar asta se simte prin energia pe care o transmitem tuturor invitaților alături de care petrecem.

Formula noastră pentru evenimente include : voce masculină, voce feminină, tobe/percuții, bass, clape, chitară electrică & acustică. Mai multe detalii în secțiunea DESPRE NOI.

În cazul în care doriţi informaţii suplimentare faţă de cele prezentate pe site, puteţi intra în legătură cu noi prin intermediul secţiunii de CONTACT.

Ne găsiţi, de asemenea,  pe Facebook și pe Instagram: 
 facebook.com/trupapolicrom  | instagram.com/trupapolicrom

TRUPA POLICROM | 2020