Home

REVELION 2020 – New Year’s Joker Party !
Petrecem împreună noaptea dintre ani la HOREUM BOUTIQUE HOTEL & EVENTS  Sibiu!Rezervați din timp! Numărul de locuri este limitat.
Prețul biletului este de 369 RON / persoană.
Pentru rezervări şi informaţii suplimentare contactaţi Horeum Boutique Hotel la numărul de telefon 0787603436.
Ne vedem acolo!

_____________________________________________________

Nunţi sau petreceri private de orice fel. Sunt evenimente care, pentru a fi considerate reuşite, au nevoie de muzică bună. Iar la acest capitol, cea mai bună alegere este, fără îndoială, muzica LIVE.  Vă oferim un repertoriu 100% live, potrivit pentru orice tip de eveniment- coveruri care acoperă un spectru muzical variat, de la vals la reggae sau de la pop-dance până la rock. Repertoriul nostru include atât piese româneşti cât şi internaţionale. Showuri complete, de la momente pline de feeling până la o atmosferă energică, asemănătoare cu cea a unui concert. Ne place enorm ceea ce facem, iar asta se simte prin energia pe care o transmitem tuturor invitaților alături de care petrecem.

Formula noastră pentru evenimente include : voce masculină, voce feminină, tobe/percuții, bass, clape, chitară electrică & acustică. Mai multe detalii în secțiunea DESPRE NOI.

În cazul în care doriţi informaţii suplimentare faţă de cele prezentate pe site, puteţi intra în legătură cu noi prin intermediul secţiunii de CONTACT.

Ne găsiţi, de asemenea, şi pe Facebook !
Pagina noastră poate fi accesată aici : http://www.facebook.com/trupapolicrom

TRUPA POLICROM | 2019