Întrebări frecvente

Construim această secțiune pentru a răspunde unor întrebări adresate de-a lungul timpului de către clienții noștri și ale căror răspunsuri vă pot fi utile și dvs. Pentru mai multe întrebări/nelămuriri accesați pagina de CONTACT.

____________________________

Câte reprize veți cânta?
În cazul nunților noi oferim  4 reprize de muzică live a câte cca. 45 de minute fiecare.  La petrecerile private, în funcție de durata și desfășurarea evenimentului oferim între două și patru reprize.   E bine de știut că, de multe ori, în cazul nunților, reprizele de muzică live nu au mereu o durată egală. De exemplu e posibil ca prima repriză să dureze 30 de min, iar ultima cca 1h15min.  Totul depinde și de felul în care este structurată desfășurarea nunții voastre. În cazul unui eveniment diferit de nunți sau petreceri private vă rugăm să ne contactați pentru o ofertă adaptată nevoilor dvs.

Puteți oferi și DJ ?
Desigur. În cazul în care nu aveți deja un DJ rezervat, vă putem oferi noi un DJ profesionist în pachetul complet, pentru acoperirea momentelor din timpul petrecerii în care trupa nu cântă. Colaborăm cu  PARTY DJ’s din Târgu Mureș, o echipă de profesioniști cu o bogată experiență de peste 10 ani în participarea la evenimente.

Cântați muzică populară?
Răspunsul scurt este ”nu”. Cântăm diferite colaje dance cu refrene din piese celebre de muzică populară, însă într-o manieră reorchestrată modern. Noi putem asigura partea de muzică populară prin intermediul DJ-ului nostru sau, dacă doriți muzică populară live vă recomandăm contractarea unui solist/trupă care interpretează acest gen muzical.

Care este prețul estimativ pentru o nuntă/petrecere?
Tariful nostru nu este estimativ. Vă putem da o ofertă concretă de preț după ce ne trimiteți cât mai multe detalii despre eveniment: tipul evenimentului (nuntă, petrecere), ora începerii, localitatea în care acesta are loc, dacă doriți două sau mai multe reprize de muzică live, dacă este nevoie sau nu și de DJ din partea noastră  ș.a.m.d.

O să avem o nuntă mică, de doar 50 de invitați. Putem beneficia de un discount pe măsură?
Înțelegem faptul că, în cazul unei nunți cu un număr restrâns de persoane, contractarea unei trupe live poate însemna un efort financiar pentru miri. Însă chiar dacă nunta are 50 sau 500 de invitați, performanța trupei precum și toată logistica aferentă este aceeași. Cântăm cu aceeași bucurie pentru 10 sau pentru 1000 de persoane care ne ascultă, însă numărul de invitați la un eveniment nu se reflectă într-un preț mai mic (sau mai mare) al ofertei noastre.

De cât spațiu aveți nevoie?
Încercăm să fim cât se poate de flexibili și să ne instalăm în aproape orice spațiu. Însă e foarte important de știut că pentru o trupă live de 6 persoane + DJ , sunetist și instrumentele/echipamentele aferente de sonorizare este nevoie de un minim  de 18mp, recomandat de la 20 de mp în sus. O să vă rugăm să țineți cont de acest aspect în cazul în care doriți să ne rezervați pentru evenimentul vostru.

Ce fel de echipamente utilizați?
Sistemul nostru de sunet cuprinde echipamente audio-conectică profesionale, pentru ca experiența live să fie una perfectă și deosebită. Utilizăm gama profesională de boxe HK AUDIO și mixere ALLEN&HEATH. La capitolul microfoane vocale utilizăm microfoanele SHURE (KSM9, Beta87A și BETA58A).

Avem o petrecere corporate/nuntă la care avem deja invitat un solist celebru/trupă celebră din România și ne dorim și un cover-band. Puteți voi să asigurați și sonorizarea?
În acest caz recomandarea noastră este să apelați la serviciile unei firme specializate de sonorizări evenimente, scene, lumini etc. Pretențiile fiecărui artist sunt diferite iar o firmă de profil cu personalul specializat poate asigura logistica necesară pentru desfășurarea în condiții optime a unui astfel de eveniment.